Puremovement

Pilates i Aarhus


Toldbodsgade 8, 8000 Århus C.  


Pilates med nærvær og fordybelse.

Underviser er aut. ergoterapeut og cert. pilatesinstruktør Signe Bredsdorff-Larsen.


Tilmelding


Skriv til signe@puremovement.dk


Der er mulighed for at få en ledig plads på et allerede opstartet hold, såfrem der er plads. Skriv til signe@puremovement.dk

Praktiske oplysninger 

Puremovement holder til i Yoga Prehabs/FysioBootcamps lokaler i Toldbodsgade 8, i hjertet af Århus C. Et lille helle og pusterum midt i byens pulserende liv.


Salen 

Pilates træningen foregår i en dejlig stor sal med nyt gulv og plads til masser af bevægelse.


Lounge-område

Udenfor salen er der mulighed for at slå dig ned i det hyggelig lounge-område, hvor der er adgang til toilet.


Redskaber

Vi har alle de redskaber vi har brug for heriblandt:

måtter, elastikker, redondo bolde, head pads, fitness circles, håndvægte, div. massagebolde, fascia ruller. Bløde silkepuder, tæpper m.m. 


Find vej

Toldboldgade 8, midt mellem Street Food, Badeanstalten og Dokk1.


Offentligtransport

Århus rutebilsstation ligger lige overfor og Århus H. 10 min. gang, letbanen ved Dook1, 5 min. gang. 


Parkering

Parkering i parkeringshuset ved Europaplads og på Toldbodgaden.


Beklædning

Tøj du kan bevæge dig i.


Holdbeskrivelser

Aktuelle hold

*Puremovement Pilates letøvet/øvet:

Torsdag kl.19.40 - 20.50 fra januar d. 14, 2023.* Pilates 1: Pilates letøvet 

For dig der allerede kender STOTT Pilates principperne og vil i gang igen efter en pause eller kommer fra et intro-hold eller Pilate Efterfødsel og gerne vil videre. Vi går i dyben med nye øvelser og  bygger serier op så du udfordres på koordination, styrke, balance og fokus


* Pilates 2: Pilates øvet

For dig der har godt fat i principperne og er videre fra basis øvelserne. Her udfordres din koordination, styrke og udholdenhed. Vi øver serier af øvelser med flow og højt tempo. Efter træningen er der balance i krop og sind.


Pilates intro/begynder

For dig der gerne vil lære Pilates og vil gøre det rigtigt. Vi gennemgår de fem basis principper som STOTT Pilates træningen bygger på og arbejder os grundigt gennem øvelserne så disse integreres. Gradvist vil din vejrtrækning, kropsfornemmelse, styrke og udeholdenhed forbedres. Efter 10 gange kan du fortsætte på Pilates 1.


Ergo Pilates: Kvalitets træning for den modne kvinde

For dig der vil lidt mere i dybden og lidt mere luksus!

Cream de la cream – Pilates træning med lækre redskaber, rene gulve og silkepuder og selvfølgelig tid til en kop dejlig the efter træning på byens bedste adresse.

Du lærer Pilates – en intelligent træningsform der tager højde for de evt. skader eller gener, du måtte komme med. Vi når i dybden og hele vejen rundt om din anatomi med tid og forståelse.


Pilates Gravid

Mærk kroppen og bliv klar til fødsel og tiden efter. Vi arbejder med de gode holdningsmuskler og forebygger gener der kan opstå i graviditeten og efter fødslen. Vi strammer op og spænder af. Vi styrker og smidiggør kroppen med særlig fokus på bækkenbunden og afspænding. Fodmasssage, hvilestillinger og stræk af ømme muskler ud fra kroppens behov, er vigtige elementer i træningen.

Varighed: 70 minutter.  


Pilates Efterfødsel

Sansegyngerne er ophængt

og baby er velkommen!

Genfind kroppen efter graviditet og fødsel med Pilates. Med øvelser styrker vi kropskernen og vil forbedre din holdning. I alle øvelserne inkluderes bækkenbunden og de evt. gener du måtte have efter fødslen. Vi arbejder med ”den elastiske og funktionelle bækkenbund”, ud fra tesen at vi ikke kun bliver stærke af at knibe, men at afspænding og sansning er lige så vigtig.

Du får på dette hold en introduktion til STOTT pilates principperne, hvis du ikke allerede er bekendt med disse, og kan efter 10 gange fortsætte på Pilates 1.


Pilates MaMa Power

Det sene hold hvor der er bare er fokus på DIG uden baby. Holdet du hopper på hvis du har kendskab til Pilates fra Pilates Efterfødsel eller har gået til Pilates minimum et halvt år. Der er ro og fordybelse i de enkelte øvelser blandet med tempo og udfordring sammen med en masse andre skønne kvinder.


Individuel træning

Kom godt i gang igen efter pause eller skade. Book en individuel time. Her går vi i dybden og når dine mål.