PureMovement

Pilates i Aarhus


PureMovement Studio er lukket i Mejlgade 95, 3 sal.

Der er ingen hold fra august 2020. 


Pilates med nærvær og fordybelse.

Underviser  er aut. ergoterapeut og cert. pilatesinstruktør Signe Bredsdorff-Larsen:


Tilmelding


Der er ingen hold at tilbyde. 


Der er mulighed for at få en ledig plads på et allerede opstartet hold, såfrem der er plads. Skriv til signe@puremovement.dk


Andre spørgsmål bedes også sendes på mail.

Praktiske oplysninger til holdene

PureMovement Studio ligger i Mejlgade i hjertete af Århus. Vi træner i stille og rolige omgivelser med panoramaudsigt udover havnen og bugten.


Coronaretingslinjer

Din del: 

Kom ikke hvis du har det mindste tegn på sygdom

Vask eller afsprit hænder når du ankommer til studiet

Medbring gerne dine egen måtte

Medbring gerne dine egne redskaber

Elsatikbånd kan købes (1,40 m) for 80 kr. 

Du må gerne benytte reskaberne i studiet efterfulgt af grundig afspritning. 


Vores del: 

Holdet aflyses hvis intruktøren viser de mindste tegn på sygdom

Der lukkes for deltagelse når der er 7 tilmeldt holdet. 

Måtter lægges så der min.1 meters afstand mellem deltagerne. Næsetip fra næsetip. Og al træningen tilgodeser kravet om afstand. 

Vi afspritter alle redskaber efter brug

Vi afspritter alle håndtag før og efter træning


Salen

Pilates og Stimulastik® foregår i den store nyistandsatte gamle herskabslejlighed med plads til bevægelse på 3. sal i "Smedehuset", Dansk Metals gamle ejendom.

Vi træner i den lyse sal, og udenfor salen kan du slå dig ned i de bløde stole i den hyggeligKøkkenlounge med thekøkken og mikrobølgeovn, imens du venter på dit hold. Her er der også adgang til toilet, puslebord, ammeplads og mulighed for at skifte tøj. Og altid the og kaffe på kanden.


Offentlig transport

Der er gode transport muligheder. Nørreport ligger 2 min. gang væk og er knudepunktet for letbanen, gule og blå busser.


Parkering

Arkitektskolen, Parkeringshus Nørreport Aarhus, Havnens Perle, Navitas (gratis efter kl.19.00) eller de omkringliggende gader. 


Barnevogne

Barnevogne kan stå i den stille baggård. Gå ind ad porten Molsgade 4 og til højre ad første låge. Bagdøren har en kode den er: 1395✔️. Husk regnslag og evt. kædelås.


Elevator

Der er elevator med plads til en mor med baby. Vær obs på ikke at gå udenfor de gule streger, så virker den fint og får dig op på 3. sal, hvis du har lidt trætte ben.


Redskaber

Vi har alle de redskaber vi har brug for heriblandt:

Pilates:   Foamrollers, elastikker, store bolde og redondo bolde, head pads, fitness circles, håndvægte, div. massagebolde, fascia ruller, bløde puder, tæpper m.m.


Beklædning

Pilates: Tøj du kan bevæge dig i.


Holdbeskrivelser


Pilates intro/begynder

For dig der gerne vil lære Pilates og vil gøre det rigtigt. Vi gennemgår de fem basis principper som STOTT Pilates træningen bygger på og arbejder os grundigt gennem øvelserne så disse integreres. Gradvist vil din vejrtrækning, kropsfornemmelse, styrke og udeholdenhed forbedres. Efter 10 gange kan du fortsætte på Pilates 1.


Pilates 1: Pilates letøvet

For dig der allerede kender STOTT Pilates principperne og vil i gang igen efter en pause eller kommer fra et intro-hold eller Pilate Efterfødsel og gerne vil videre. Vi går i dyben med nye øvelser og  bygger serier op så du udfordres på koordination, styrke, balance og fokus


Pilates 2: Pilates øvet

For dig der har godt fat i principperne og er videre fra basis øvelserne. Her udfordres din koordination, styrke og udholdenhed. Vi øver serier af øvelser med flow og højt tempo. Efter træningen er der balance i krop og sind.


Ergo Pilates: Kvalitets træning for den modne kvinde

For dig der vil lidt mere i dybden og lidt mere luksus!

Cream de la cream – Pilates træning med lækre redskaber, rene gulve og silkepuder og selvfølgelig tid til en kop dejlig the efter træning på byens bedste adresse.

Du lærer Pilates – en intelligent træningsform der tager højde for de evt. skader eller gener, du måtte komme med. Vi når i dybden og hele vejen rundt om din anatomi med tid og forståelse.


Pilates Gravid

Mærk kroppen og bliv klar til fødsel og tiden efter. Vi arbejder med de gode holdningsmuskler og forebygger gener der kan opstå i graviditeten og efter fødslen. Vi strammer op og spænder af. Vi styrker og smidiggør kroppen med særlig fokus på bækkenbunden og afspænding. Fodmasssage, hvilestillinger og stræk af ømme muskler ud fra kroppens behov, er vigtige elementer i træningen.

Varighed: 70 minutter.  


Pilates Efterfødsel

Sansegyngerne er ophængt

og baby er velkommen!

Genfind kroppen efter graviditet og fødsel med Pilates. Med øvelser styrker vi kropskernen og vil forbedre din holdning. I alle øvelserne inkluderes bækkenbunden og de evt. gener du måtte have efter fødslen. Vi arbejder med ”den elastiske og funktionelle bækkenbund”, ud fra tesen at vi ikke kun bliver stærke af at knibe, men at afspænding og sansning er lige så vigtig.

Du får på dette hold en introduktion til STOTT pilates principperne, hvis du ikke allerede er bekendt med disse, og kan efter 10 gange fortsætte på Pilates 1.


Pilates MaMa Power

Det sene hold hvor der er bare er fokus på DIG uden baby. Holdet du hopper på hvis du har kendskab til Pilates fra Pilates Efterfødsel eller har gået til Pilates minimum et halvt år. Der er ro og fordybelse i de enkelte øvelser blandet med tempo og udfordring sammen med en masse andre skønne kvinder.


Individuel time

Kom godt i gang igen efter pause eller skade. Book en individuel time. Her går vi i dybden og når dine mål.