Handelsbetingelser og Ansvar


Alle hold, arrangementer og events, bliver betalt for via netbank. Booking og Købsprocessen går som følger.


Efter du har udfyldt EasyMe formularen, og accepteret handelsbetingelserne, modtager du en e-mail. Her i, skal du bekræfte din plads (Stor grøn knap), for at sikre dig din plads på holdet. Når du har gjort det, er din data gemt på holdlisten. En beskrivelse af vores håndtering af din data, kan du finde her på siden. Du mangler blot nu at betale indenfor 3 hverdage fra fakturaen er sendt.


Fakturaen finder du i samme bekræftigelses e-mail. Den vil være på det samlede kursus beløb. I fakturaen finder du betalingsinstruktionerne.


Du er underbelagt følgende betingelser ved bookning og køb af en plads på Puremovements hold, arrangementer eller events:


Betalingsfrist

3 hverdage fra faktura er udsendt.


Rabat

Rabatter gælder ikke retroaktivt.


Afmelding/fortrydelsesret

For at afmelde dig skal du kontakte os på e-mail, signe@puremovement.dk.


Ved afmelding 14 dage før kursus start tilbagebetales det fulde beløbet fratrukket et administrationsgebyr på 150 kr.


Ved senere afmelding end 14 dage før kursusstart refunderes beløbet ikke. Beløbet kan ikke overføres til senere hold.


Ved afmelding pga. sygdom en enkeltstående gang, kan vi efter aftale og forudsat at der er plads, finde et andet hold i den givne holdperiode. 

Der gives ikke refusion fra sygeforsikring ”Danmark”.


Aflysning

Er der manglende tilmelding, vil du blive kontaktet per email. Hvis vi ikke finder et andet hold, du kan få en plads på, tilbagebetales det fulde beløb.


Aflyses holdet af underviser en enkelt gang, finder vi sammen en anden dato for afholdelse af kursusdagen.


Lock-down

I tilfælde af myndighedspåbud om Lock-down pga. pandemi eller andet

Force Majeure tilbydes holdet online. Kursusbeløbet betales ikke tilbage. 


Ansvar

Al træning og deltagelse på hold herunder brug af redskaber eller legetøj er under eget ansvar. Intruktøren kan ikke holdes ansvarlig for evt. skader på barn eller voksen. Forældre er ansvarlige for at holde eget barn under opsyn og sikkre at barnet ikke putter små dele i munden.


Hygiejne

Der er stor fokus på hygiejne på holdene. Alle redskaber, måtter og legetøj bliver vasket og sprittet af efter hver time. Max antal deltagere på hold

Pilates 1-2: 10

Pilates intro/begynder og Pilates 1: 8

Pilates Efterfødsel og Gravid: 6

Pilates Efter - efterfødsel aften: 8

Stimulastik: 8

Data


Ved Puremovement opbevarer vi kun din data hvis du er tilmeldt et hold eller vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig bedes du oplyse Navn(e), telefonnummer og E-mail. Det bruger vi til at skabe en hold oversigt for vores skyld og din skyld, så vi kan kontakte dig, hvis der er ændringer i træningen, arrangementet eller eventet. Hvis ikke du har sagt ja til at modtage vores nyhedsbrev vil din data blive slettet kort efter deltagelse.


Din data vil kun blive set af Puremovement, og faciliteret af EasyMe. Så frem du ikke ønsker at abonnerer på nyhedsbrevet mere, afmelder du det bare. Din data vil samtidig blive slettet fra vores system.


Du har selvfølgelig altid ret til at få din data udleveret, rettet, slettet eller forflyttet. Hvis du ikke mener dine rettigheder er blevet mødt med hensyn til datalovgivningen kan du klage til Datatilsynet.