Freja Steffens

 


Instruktør hos Puremovement, hvor hun både underviser i Stimulastik, Puremotorik, Dans med din baby, Puremovement ud af huset, individuel træning mm.


Freja står bag konceptet "Dans med din baby".


Freja er uddannet ergoterapeut i 2010 og har siden arbejdet indenfor sundhedsfremme, forebyggelse og visitation. Freja har bl.a. stået for undervisning i sund livsstil, kost og motion både i Mariagerfjord og Århus kommune.


I sommeren 2017 var Freja i 2 måneders praktik hos Puremovement og samme år blev hun uddannet Stimulastikinstruktør. Siden har hun lavet adskillige sanseevents sammen med Signe gennem Puremovement.


Ved siden af  Puremovement arbejder Freja på deltid som Borgerkonsulent for Århus kommune, hun har sin egen coaching og bevægelsesvirksomhed og underviser i dans.


Siden hun var lille har dans og bevægelse været en stor del af Frejas hverdag. Hun har gennem de sidste 12 år undervist on and off i latinamerikanske og afrikanske danse såsom Salsa, Bachata og Kizomba mm.


Freja brænder for naturlig bevægelse for både børn og voksne. Og stræber i sit arbejde efter at finde frem til bevægelse, der giver sved på panden, men vigtigst af alt giver et smil på læben.

PureMovement Studio, Mejlgade 95, 3 sal - 8000 Århus C.

Kontakt Signe på mail signe@puremovement.dk eller mobil 3020 6764