”Jeg nyder at undervise og skabe rum for bevægelse og leg. Jeg er optaget af sansningens betydning for vores udvikling og væren”

Signe Bredsdorff-Larsen


Grundlægger og ejer af PureMovement v. Signe Bredsdorff-Larsen. I Sommeren 2015 åbnede hun Studio Thunøgade som hurtigt blev en stor succes. I november 2017 er firmaet flyttet til nyistansat sal i Åbyhøj, som nu er base for de fleste af PureMovements aktiviteter.


Signe er uddannet ergoterapeut og har mange års erfaring indenfor social- og hospitalspsykiatri og som selvstændig. Signe fik i 2002 en discusprolaps og måtte igennem operation. Efter et længere genoptræningsforløb med STOTT Pilates, kunne hun genoptage sin passion for latinamerikansk dans og undervisning. Hun uddannede sig i 2003 til cert. STOTT Pilates instruktør og har siden da undervist i Danmark og England.


Med selvstændig virksomhed Studio of Movement i England, 2004 - 2007, har hun undervist i pilates og dans. I samarbejde med sundhedsplejerske etableret ugentlige efterfødsels hold med eget koncept: ”Get fit after birth with dance and Pilates”.


Hun har undervist i fitnesscentre, danseforeninger, aftenskoler, haft egne hold og individuelle forløb. Signe har positiv erfaring med at anvende dans og pilates som del af ergoterapi. Sammen med Peter Fønss har hun været partner i Pilates studiet Pure Movement i Holte fra 2008 - 2011 og undervist pilates på alle niveauer. Fast underviser på Bjøreng Klinik, Århus C. fra 2013 - 2015. Pilates på alle niveauer, herunder special hold og personlig træning.


Signe åbnede som den første Stimulastik® hold i Århus C. i feb. 2013 på BjørengKlinik. Efterspørgslen har været stor, og mange forældre har været forbi og fået inspiration til sanselege. 


I samarbejde med Århus Kommunes lokal biblioteker, har hun arrangeret Stimulastik på biblioteker.


I dag underviser Signe i babygymnastik/ stimulastik, før – og efterfødselstræning, pilates på alle nivauer, børnedans på skoler. Under FO underviser hun seniorer i ”kom i form med dans”, ”morgenstræk og stabilitet” og ”skånegymnastik”.


Hun dyrker nærværet, detaljen, kvaliteten og sanseligheden. Samt at møde eleven lige hvor hun eller han er.


Signe er mor til to. En pige på 7 år og en dreng på 13 år.


Signe er medlem af Stimulastikforeningen, hvor hun har siddet i bestyrelsen i en årrække. Ligeledes medlem af Ergoterapeutforeningen (ETF) og klubben for privatpraktisernde ergoterapeuter. Her ajourfører hun sig med det ergoterapeutiske felt og lever op til de Ergoterapeutfaglige etiske retningslinjer.  Ingen oplysninger videregives uden jeres accept.


PureMovement v. Signe Bredsdorff-Larsen

CVR: 353 753 41

Kurser og uddannelse:


 • Funktionel træning med fokus på Rectus Diastase og bækkenbund, Solheim 2017.
 • Elastic training instruktør v. Elastic Stability i Kbh, Fasciaorienteret trænings - og bevægelsesuddannelse 2017 og 18.
 • DNS,  Dynamic Neuromuscular Stabilization Pediatric course part 1. Prague School 2016.
 • Pt under uddannelse til Dansergia - bevægelse- & danseterapeut, v. Life Energy Process, Kbh., siden 2013.
 • ”Psoas – den oversete muskel”, ”Den elastiske og funktionelle Bækkenbunden”, "Facia i bevægelse"  v. Den intelligente krop, 2014.
 • Diplom i Babymassage, Nordlys, Silkeborg, 2013.
 • Autoriseret Ergoterapeut 2001
 • Cert. STOTT Pilates instruktør 2003
 • Ante - & Postnatal Pilates course, by Judy Difiore, The Guild of pregnancy and post exercise instructors, 2006.
 • Cert. Zumba instruktør, zumba fitness, 2012. B1, B2, Toning, 2012.
 • Sundhedsfaglig diplomuddannelse, Modul: ”Sundhedskommunikation, vejledning og coaching”,  VIA University College, Århus, 2012.
 • Sanseintegration kursus, v. Hanne Holmer og Birgitte C. Gammeltoft, 2009.
 • Adskillige Salsa, Samba, bevægelses-, rytme-, dansekurser og workshops siden 1993 i ind – og udland.