Praktiske oplysninger

Godt at vide før du starter på et Stimulastik-hold


Under Stimulastik undervisningen vurderer du selv hvor meget dit barn kan deltage i. Udnyt Stimulastik redskaberne og den tid dit barn er oplagt til at lave noget. Er dit barn  for tidlig født eller sårbart skal du især være opmærksom på dit barns reaktioner. Hvis dit barn græder så stop aktiviteten og trøst det (meget uro ”smitter”). Hvis du er i tvivl spørg gerne. Da der er max. 8 børn på holdet, vil der være rig mulighed for løbende dialog. Der vil ofte være et emne ved hver undervisningsgang. Hvis du har spørgsmål eller ideer så kom

endelig med dem. Materialeliste og anden information vil blive udleveret løbende på kurset.


Holdstart

Se dato og tid på din faktura. 

Babymassage - den 5. mødegang på et Stimulastik forløb undervises der i Babymassage og det tactilesystem, hvis ikke andet er aftalt, så husk et stort håndklæde denne dag.


Påklædning

Til den voksne: Tøj der er nemt at bevæge sig i og gerne flere lag, da du er garanteret at få varmen! Barnet bør ikke have strømpebukser på eller dragt med fødder i, da bare tæer er vigtige i flere af aktiviteterne. Evt. bodystocking er en god idé. Medbring også gerne en stofble til brug på bl.a. sansegyngen. Udesko stilles ved indgangen.


Salen

Stimulastik® foregår i PureMovement Studio, i en stor nyistandsat gamel herskabslejlighed med plads til bevægelse på 3 sal i "Smedehuset" Dansk Metals gamle ejendom.

Udenfor salen er der mulighed for at slå dig ned i de bløde stole i den hyggelig køkkenlounge med tekøkken og mikrobølgeovn, imens du venter på dit hold. Her er der også adgang til toilet.

Der er puslebord, amme plads og mulighed for at skifte tøj. Og altid the og kaffe på kanden.


Redskaber

Vi har alle de redskaber vi har brug for heriblandt:

Sansegynger, massagebolde, faldskærm, tumletop, mini karrusel, rullebræt, forundringskasse, Bobles og meget andet.


Offentligtransport

Der er gode transportmuligheder. Nørreport ligger 2 min. gang væk og er knudepunktet for letbanen, gule og blå busser.


Parkering

Arkitektskolen, Parkeringshus Nørreport Aarhus, Knudrisgade, Havnens Perle, Navitas (gratis efter kl.19.00) eller de omkringliggende gader.


Barnevogne

Barnevogne kan stå i den stille baggård. Gå ind ad porten Molsgade 4 og til højre ad første låge. Bagdøren har en kode den er: 1395✔️. Husk regnslag og evt. kædelås.


Elevator

Der er elevator med plads til en mor med baby. Vær obs på ikke at gå uden for de gule streger, så virker den fint og får dig op på 3. sa hvis du har lidt trætte ben.


Varme flaske/grød

Vi har kogt vand og mikrobølgeovn.


Gæster

Du er velkommen til at inviterer andre voksne med til undervisningen (fædre, bedste forældre eller andre) dog højest en pr. gang og efter aftale.


Fotografering

For min skyld må du gerne fotografere ved Stimulastik undervisningen, men hvis du fotograferer andre børn, så skal du sikre dig at barnets forældre er indforståede med det.


Mobil

Du bedes slukke for mobilen i Studiet.


Afbud

Sendes gerne til mig på sms. Mulig deltagelse på andet hold aftales, når du kommer igen.


Jeg håber du og dit barn får et stort udbytte af Stimulastik undervisningen. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer!


Hjertelige hilsener fra Signe / 30206764 / signe@puremovement.dk

PureMovement Studio, Mejlgade 95, 3 sal - 8000 Århus C.

Kontakt Signe på mail signe@puremovement.dk eller mobil 3020 6764