Praktiske oplysninger pilates

PureMovement Studio ligger i Mejlgade i hjertete af Århus. Vi træner i stille og rolige omgivelser med panoramaudsigt udover havnen og bugten.


Salen

Pilates og Stimulastik® foregår i den store nyistandsatte gamle herskabslejlighed med plads til bevægelse på 3. sal i "Smedehuset", Dansk Metals gamle ejendom.

Vi træner i den lyse sal, og udenfor salen kan du slå dig ned i de bløde stole i den hyggelig Køkkenlounge med thekøkken og mikrobølgeovn, imens du venter på dit hold. Her er der også adgang til toilet, puslebord, ammeplads og mulighed for at skifte tøj. Og altid the og kaffe på kanden.


Offentligtransport

Der er gode transport muligheder. Nørreport ligger 2 min. gang væk og er knudepunktet for letbanen, gule og blå busser.


Parkering

Arkitektskolen, Parkeringshus Nørreport Aarhus, Havnens Perle, Navitas (gratis efter kl.19.00) eller de omkringliggende gader. 


Barnevogne

Barnevogne kan stå i den stille baggård. Gå ind ad porten Molsgade 4 og til højre ad første låge. Bagdøren har en kode den er: 1395✔️. Husk regnslag og evt. kædelås.


Elevator

Der er elevator med plads til en mor med baby. Vær obs på ikke at gå udenfor de gule streger, så virker den fint og får dig op på 3. sal, hvis du har lidt trætte ben.


Redskaber

Vi har alle de redskaber vi har brug for heriblandt:

Pilates:   Foamrollers, elastikker, store bolde og redondo bolde, head pads, fitness circles, håndvægte, div. massagebolde, fascia ruller, bløde puder, tæpper m.m.


Beklædning

Pilates: Tøj du kan bevæge dig i.


PureMovement Studio, Mejlgade 95, 3 sal - 8000 Århus C.

Kontakt Signe på mail signe@puremovement.dk eller mobil 3020 6764